vil du være med?

Kontakt

KarriereTanken giver videregående uddannelser og organisationer en unik mulighed for at komme bredt ud til de unge og fortælle om, hvilke uddannelse-, karriere- og jobmuligheder din organisation eller uddannelsesinstitution har at tilbyde.

Hvem er vi?

vores medarbejdere

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om KarriereTanken.

Mikkel
Koncept- og kommunikationsansvarlig

MIKKEL ØHLENSCHLÆGER ANDERSEN

Josephine
projektkoordinator

Josephine vedel juel rasmussen

Nanna
projektkoordinator

Nanna funch

Eskil
konsulent

Eskil bols

Storm
konsulent

Christian storm daley

Aksel
konsulent og kampagneleder

aksel riber nielsen

Louis
Film- og streamingkonsulent

Louis Beckmann

Kia
direktør

kia øland

Vores mission

Karrieretanken

Vi tager unge og deres uddannelse seriøst og har beskæftiget os med uddannelses- og karrieremesser siden 1996. Vores mission er at være de bedste til at matche de unge med uddannelse og karriere igennem den rette information, inspiration og vejledning.

 

KarriereTanken er en del af Manova. I Manova er vi eksperter i at tiltrække, fastholde og udvikle den unge generation. Siden 1996 har vi beskæftiget os med at matche unge med job og uddannelse, og vi har stor indsigt i den unge generations præferencer og holdninger til uddannelse, job og karriere. Denne indsigt har vi opnået ved at møde de unge online og på uddannelses- og karrieremesser og ved at udvikle unge talenter på team- og rekrutteringskurser.

Kontakt os

vi vil gerne i dialog med dig!

Vil du være med til at inspirere de unge? Vi vil altid gerne tage en snak med dig, så ring til os på +45 38 10 59 50 eller send os en mail og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.