Uddannelses- og karriereinformation til dig på

Højskole

Når man går på højskole, kan det være svært at forestille sig, at man en dag skal videre. Men din tid på højskole er starten på resten af dit liv. KarriereTanken gør dig klogere på de videregående uddannelser og deres fremtidige karrieremuligheder. Vi informerer, inspirerer og be- eller afkræfter dig i dine overvejelser og forestillinger om din fremtid. 

PiceMedPc_Gym

Bliv klogere på din fremtid online

Karrieretanken Live

KarriereTanken LIVE er et onlineformat, hvor vi streamer en række spændende karriereoplæg fra organisationer og uddannelsesinstitutioner direkte til din højskole. 

Mange bruger højskoleopholdet til at blive afklaret omkring deres uddannelsesvej, men rigtig mange er fortsat i tvivl om, hvad de gerne vil når opholdet er slut. KarriereTanken LIVE handler om, hvilke videregående uddannelser og karrieremuligheder, der venter efter højskolen. Der er utrolig meget at vælge imellem, og vi hjælper med at træffe det rigtige valg.

Velkommen til karrieretanken

live!

KarriereTanken LIVE handler om dig og dine muligheder.
Her er hvad du skal gøre:

  1. Se introfilmen
  2. Vælg derefter dit første karriereoplæg fra runde 1
  3. Når første oplæg er slut vælger du næste oplæg fra runde 2 osv.

Rigtig god fornøjelse med KarriereTanken LIVE!

Afspil video

en verden af inspiration

karriereoplæg

I nedenstående finder du fire runder med inspirerende karriereoplæg. Hver runde er aktiv i 20 minutter, hvor du kan se en af filmene og chatte med oplægsholderne. Du skal vælge et oplæg i hver runde. God fornøjelse!

Hvem kan du opleve?

Der er i øjeblikket ingen planlagte arrangementer!

Jylland

klar, parat...

Forberedelse

Før du deltager i KarriereTanken LIVE, kan det være en god idé at bruge lidt tid på at forberede dig. Det kan du gøre ved at søge mere information om de deltagende oplægsholdere på deres hjemmeside. Se vores program for, hvilke oplægsholdere der deltager på din højskole.

Du kan også forberede dig ved hjælp af en række reflektionsøvelser. De har til formål at få dig til at reflektere over konkrete uddannelser, job og karrieremuligheder. Øvelserne hjælper dig med at vælge de rigtige karriereoplæg og til en mere målrettet chat.

  1. Se hvilke videregående uddannelser og organisationer du kan opleve i vores program.
  2. Udvælg fire oplæg du synes er spændende, og klik ind på deres hjemmesider for at lære mere.
  3. Lad dig inspirere af film, billeder og information fra hjemmesiden. Her kan du eksempelvis lære mere om studiemiljø, jobområder, optagelseskrav og undervisningsform.
  4. Undersøg og diskuter med de andre elever på højskolen, hvilke job- og karrieremuligheder de enkelte uddannelser åbner op for.
  5. Kender du/I nogen, der har disse uddannelser? Hvad arbejder de med?
  6. Efter din research kan du have uopklarede spørgsmål. Noter spørgsmålene ned og hav dem klar til KarriereTanken.
Brug tiden på KarriereTanken fornuftigt. Det er vigtigt, at du er nysgerrig og åben for inspiration. Måske opdager du en uddannelse du ikke vidste fandtes. Måske finder du ud af at den uddannelse, som du troede du skulle starte på, alligevel ikke lige er dig. 

Sørg for at få stillet dine spørgsmål eller få relevante kontaktoplysninger, så du senere kan stille nogle af de spørgsmål du ikke fik svar på.

Kontakt os

Vil du vide mere?

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os,
hvis du vil vide mere om KarriereTanken eller, hvis du vil være med til at inspirere de unge.