BLIV UDSTILLER

KarriereTanken er en uddannelsesmesse og karrieremesse, som giver virksomheder og uddannelsesinstitutioner unik mulighed for at møde de digitale indfødte på gymnasierne. Som udstiller på vores uddannelsesmesse og karrieremesse, KarriereTanken, kommer du i direkte dialog med studerende på gymnasialt niveau, som står over for de mange valgmuligheder, når det gælder uddannelse og karriere.
Læs mere og tilmeld dig som udstiller herunder

TILMELD

KARRIERETANKEN

Med KarriereTanken møder du gymnasieelever fra forskellige gymnasier og fra flere studieretninger (HHX, STX, HTX & HF). Rammen for KarriereTanken er Dialogområde, hvor fokus er at fortælle gymnasieeleverne om uddannelse og karrieremuligheder. Som udstiller på KarriereTanken får du mulighed for at afvikle mindre foredrag / karriereoplæg for gymnasieeleverne og gøre dem opmærksomme på de uddannelse-, karriere- og jobmuligheder, din virksomhed eller uddannelsesinstitut har at tilbyde.
KarriereTanken er en uddannelsesmesse og karrieremesse for både videregående uddannelser, virksomheder, brancher, organisationer, højskoler m.m. KarriereTanken afvikler op til 30 arrangementer om året.

Se arrangementer

SÅDAN FORDELES ELEVENS TID PÅ KARRIERETANKEN

De deltagende elever har på forhånd fået tildelt en fast besøgstid til KarriereTanken. Besøget foregår i tidsrummet 09.00 – 15.00, og hver elev bruger i alt 90 minutter på KarriereTanken. Når eleverne ankommer, starter de i Dialogområdet, hvor de er i 45 minutter. Derefter deltager eleverne i 2 x 20 minutters Karriereoplæg. Der er 5 minutter til at skifte imellem det første og andet Karriereoplæg.

DIALOGOMRÅDE45 MIN

  • Åben dialog mellem udstillere (virksomheder & uddannelsesinstitutioner) og gymnasieelever
  • Indblik i uddannelses-, karriere- og jobmuligheder
  • Afklaring og forventningsafstemning
  • Når gymnasieeleverne går videre fra dialogområdet, ankommer et nyt hold gymnasieelever

1. Karriereoplæg 20 MIN

  • Efter Dialogområdet vælger hver gymnasieelev det karriereoplæg, de ønsker at overvære
  • Karriereoplæg / foredrag på KarriereTanken er din uddannelses eller virksomheds fortællinger, der giver et realistisk indtryk af det faglige niveau, fremtidsmuligheder samt karriereperspektiv
  • Som Karriereoplægsholder får du min 3 x 20 minutters direkte taletid overfor de nysgerrige gymnasieelever
5 MIN SKIFT TIL NYT KARRIEREOPLÆG

2. Karriereoplæg 20 MIN

  • Efter første Karriereoplæg, går gymnasieeleverne videre til Karriereoplæg 2
  • Karriereoplæg / foredrag er din mulighed for at inspirere og vejlede gymnasieeleverne om, hvilke fremtids- og karrieremuligheder de får hos dig

90 MIN I ALT

SKOLEBESØG

KarriereTanken besøger en lang række gymnasiale uddannelser på tværs af Danmark. Se alle deltagende virksomheder og uddannelses institutioner og få en oversigt over alle vores skolebesøg her.

SE DELTAGERLISTEN
        
KarriereTanken
Ragnagade 17,
2100 København Ø
KarriereTanken ejes og drives af Manova A/S
        
KarriereTanken
Ragnagade 17,
2100 København Ø

KarriereTanken
ejes og drives af
Manova A/S
Cookie- og  Privatlivspolitik