vil du være med?

Kontakt

KarriereTanken giver videregående uddannelser og organisationer en unik mulighed for at komme bredt ud til de unge og fortælle om, hvilke uddannelse-, karriere- og jobmuligheder din organisation eller uddannelsesinstitution har at tilbyde.

Hvem er vi?

vores medarbejdere

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om KarriereTanken.

Kia
direktør

kia øland

DSC04648
projektchef

julie vinther olesen

DSC04570
KOnsulent

marc ingvorsen

Aksel
konsulent

aksel riber nielsen

DSC04471
konsulent

frederik bach

DSC04586-scaled
Projektkoordinator

Marlene Juhl Jensen

Team-Member-FeMale-Placeholder-768x768
Projektkoordinator

Mille merrildgaard

Vores mission

Karrieretanken

Vi tager unge og deres uddannelse seriøst og har beskæftiget os med uddannelses- og karrieremesser siden 1996. Vores mission er at være de bedste til at matche de unge med uddannelse og karriere igennem den rette information, inspiration og vejledning.

 

KarriereTanken er en del af Manova. I Manova er vi eksperter i at tiltrække, fastholde og udvikle den unge generation. Siden 1996 har vi beskæftiget os med at matche unge med job og uddannelse, og vi har stor indsigt i den unge generations præferencer og holdninger til uddannelse, job og karriere. Denne indsigt har vi opnået ved at møde de unge online og på uddannelses- og karrieremesser og ved at udvikle unge talenter på team- og rekrutteringskurser.

Kontakt os

vi vil gerne i dialog med dig!

Vil du være med til at inspirere de unge? Vi vil altid gerne tage en snak med dig, så ring til os på +45 38 10 59 50 eller send os en mail og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.